Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013 01:45 από

Από ξεφτίλα σε ξεφτίλα ο Α.Σ Τρίκαλα 2011

Ο περιοδεύων θίασος του Νίκου Βέκιου γνώρισε μία ακόμη ντροπιαστική ήττα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον 'Αρη Αιτωλικού με σκορ 1-0

Αναλυτικά το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε από το Trikalascore.gr:

Το Αιτωλικό ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, χωρίς κάποια καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Στο 17' μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Παππά τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Αρη.

Στο 25' τα Τρίκαλα φεύγουν στην αντεπίθεση με τον Παππά, αυτός σεντράρει και βρίσκει το Δ. Τεντολούρη που σουτάρει λίγο άουτ.

Το Αιτωλικό ανεβάζει στροφές και μέσα σε 4 λεπτά κάνει τρεις καλές ευκαιριες για γκολ.

Στο 29' ο Καβαλιέρης σουτάρει λίγο έξω από καλή θέση, στο 30' ο Γαβρίνας σεντράρει και η κεφαλιά του Κόκκαλη φεύγει λίγο έξω, ενώ στο 32' ο Κολοβάκης σεντράρει και ο Κόκκαλης προλαβαίνει την μπάλα με προβολή, αλλά αυτή φεύγει λίγο άουτ.

Στο 50' καλή στιγμή για τα Τρίκαλα, με τον Παππά να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με την εστία του Αιτωλικού, αλλά το πλασέ του αποκρούεται από το Ζέρβα.

Γκολ για το Αιτωλικό στο 57', κόρνερ του Καβαλιέρη και ο Παναγιωτόπουλος με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.

Τελικό αποτέλεσμα 1-0 στο Αιτωλικό και η ξεφτίλα συνεχίζεται για τον ΑΣ Τρίκαλα 2011 , οι διοικούντες του οποίου έχουν και την απαίτηση να αποκαλείται ΑΟ Τρίκαλα.

 Οι συνθέσεις

Αιτωλικό: Ζέρβας, Πατσέας, Χονδρογιάννης, Παπαγιαννόπουλος, Αρέπας, Τζαμαλής, Καλοκαίρης , Κολοβάκης, Κόκκαλης,(90' Σαμψώνας), Γαβρίνας, Καβαλιέρης( 74 ευθυμιου)

Τρίκαλα: Γιαννούλας, Νάκου, Ευαγγέλου,(72' Τζοβαρα),ςΑγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Πολυζόπουλος, Δ. Τεντολούρης, Παππάς, Απ. Τεντολούρης, Νάκου (71' χοτζάι)