Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 12:18 από

Ο Μπάτα,ο Κούγιας και οι γνωστοί μάνατζερ

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στα επίσημα , στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου του Α.Ο.Τρίκαλα με την Κέρκυρα σχολιάστηκε από πολύ κόσμο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κούγιας έρχεται στα Τρίκαλα για να δει κάποιο ματς, ενώ πλέον έχει και ένα παραπάνω κίνητρο, καθώς οι σχέσεις του με το μεγαλομέτοχο της ομάδας Δημήτρη Μπαταγιάννη είναι εξαιρετικές.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες παρακολούθησαν δίπλα δίπλα την αναμέτρηση με τον Αλέξη Κούγια να πλέκει το εγκώμιο της Τρικαλινής ομάδας, λέγοντας ότι του άρεσε η εικόνα της στη χθεσινή αναμέτρηση.

Ωστόσο, μάλλον πέρασε σε ένα βαθμό απαρατήρητη δίπλα από τους Μπαταγιάννη-Κούγια η παρουσία δύο πολύ γνωστών μάνατζερ, που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει πάρα πολλούς και καλούς παίκτες στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Aiman Osman και τον 'Αλεξ Ντε Μπερτόλο, που η παρουσία τους στα Τρίκαλα έχει να κάνει επίσης με την πολύ καλή σχέση τους με τη διοίκηση του Α.Ο.Τ, ενώ φήμες αναφέρουν ότι το Γενάρη θα...βάλουν πλάτη, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι όπου "πονάει".

Και αν κρίνουμε από τους παίκτες που έχουν φέρει κατά καιρούς, γίνεται κατανοητό ότι μπορούν να φέρουν και στα Τρίκαλα πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.