Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 02:53 από

Δοκιμάζεται στην Προοδευτική ο Τσιγαρίδας,ενδιαφέρον και από Καλλιθέα

Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής, Θανάσης Τσιγαρίδας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ερασιτεχνικές ομάδες του νομού, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει φέτος την τύχη του εκτός των τειχών και απ'ότι φαίνεται πουλάει πολύ στην Αθήνα

Ο Τσιγαρίδας, τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από την ιστορική ομάδα της Προοδευτικής, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό απέναντι στη Δόξα Βύρωνα, έχοντας και δοκάρι.

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Τσιγαρίδας είναι εξαιρετικές, με τους φιλάθλους της ομάδας εξ'αρχής να τον συμπαθούν, βγάζοντάς του μάλιστα και παρατσούκλι, καθώς τον αποκαλούν "Μίλνερ".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αισθάνεται ευτυχής για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους "βυσσινί", ενώ μάλιστα, σήμερα, υπήρξε ενδιαφέρον για αυτόν και από ομάδα παραπάνω κατηγορίας, την Καλλιθέα, που βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Απ'ότι φαίνεται αυτή θα είναι η χρονιά του Θανάση Τσιγαρίδα, που δηλώνει αποφασισμένος να ανέβει επίπεδο ποδοσφαιρικά και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται για εκείνον.