Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:58 από

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης από την ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα . Τα μέτρα πρόληψης κατέχουν εξέχουσα θέση στην αντιμετώπιση της

  Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων, σε επιχειρήσεις και κατοικίες από επίδοξους διαρρήκτες, εντείνει τα μέτρα ασφάλειας  με επιπλέων προσωπικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες  Κεντρικού Σταθμού Λήψης  Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου .  VideoMonitoring, με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία του VideoVerification   και   Virtual Patrol  για τον άμεσο εντοπισμό των εισβολέων  πριν  παραβιάσουν τον φυλασσόμενο χώρο. Αναβαθμισμένη υπηρεσία  Άμεσης Επέμβασης, και Περιπολίες με πολλαπλές άτακτες διελεύσεις από κάθε σημείο ελέγχου.

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT  παρέχει τις υπηρεσίες της  στην περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο για 20 χρόνια. Προσφέρει πάντα στους  πελάτες της τεχνολογία αιχμής στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Καλούμε παλιούς και νέους πελάτες να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση και δωρεάν αυτοψία του χώρου σας από εξειδικευμένο τεχνικό.

Τηλ. 2431079095 – 2431076787

Mob. 6945339494