Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 03:30 από

Παρουσίασε το βιβλίο του στα Τρίκαλα ο στρατηγός Μίμης Δομάζος(ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε χθες στην αίθουσα του μουσείου Βασίλη Τσιτσάνη το λεύκωμα του στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επώνυμοι, παράγοντες και ανώνυμοι φίλοι του ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων κύριος Δήμητρης Παπαστέγιος, ο αντιδήμαρχος κύριος Άκης Αναστασίου, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ.Τρικάλων κύριος Στέφανος Παιδής οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Τρίκαλα κύριοι Στέφανος Πιάζας και Γιώργος Λαγάρας που ήταν και οι ομιλούντες της εκδήλωσης, ο εκδότης του βιβλίου του Α.Ο.Τ κύριος Θεόδωρος Αλεξιάδης και ο διευθυντής των εκδόσεων Ξυντάρα κύριος Άρης Ξυντάρας.

Η παρουσίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα στην οποία παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα από το dvd της ιστορίας του Μίμη Δομάζου όπου κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Σύντομο λόγο εκφώνησαν οι κύριοι Άκης Αναστασίου, Άρης Ξυντάρας, Θεόδωρος Αλεξιάδης, Γιώργος Λαγάρας, Στέφανος Πιάζας και τελευταίος φυσικά ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος.

Στο τέλος της παρουσίασης μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου πήραν στα χέρια τους το βιβλίο και να φωτογραφίστηκαν με τον Μίμη Δομάζο.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του trikalascore που έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου.