Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 10:21 από

Με εμπειρία και όρεξη για προσφορά κατέρχεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου ο Αθανάσιος Φαλτάκας

Το επόμενο διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται οι εκλογές για το Επιμελητήριο Τρικάλων

'Ενας άνθρωπος, ιδιαίτερα γνωστός στην Τρικαλινή κοινωνία που διαθέτει μία από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις της περιοχής και που συνάμα έχει να επιδείξει σημαντικό κοινωνικό έργο επί δεκαετίες είναι ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Φαλτάκας, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης.

Ο κ. Φαλτάκας, ήταν εκλεγμένος και στην προηγούμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου, ένας άνθρωπος με διάθεση για δουλειά και προσφορά στο χώρο, που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει εκ νέου στο κομμάτι αυτό, μέσα και από την πολυετή εμπειρια του.

Ο Αθανάσιος Φαλτάκας ίδρυσε το 1978 την εταιρεία Μάρμαρα-Γρανίτες Φαλτάκας Ο.Ε, την οποία διατηρεί πλέον με το γιό του Ευθύμιο.

Η εταιρεία ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων απ' όλο τον κόσμο (μάρμαρα, γρανίτες, όνυχες κ.λπ.), σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Ακόμη, αντιπροσωπεύουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους ενεργειακών τζακιών.

Ο ίδιος και η εταιρεία του στέκονται αρωγός εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ βρίσκεται κοντά και σε κάθε υγιή προσπάθεια του Τρικαλινού αθλητισμού την οποία στηρίζει υλικά, αλλά και ηθικά

Και είναι δεδομένο ότι το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Τρικάλων χρειάζεται ανθρώπους ακούραστους, γεμάτους όρεξη και ζήλο για προσφορά, όπως ο Αθανάσιος Φαλτάκας.