Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 01:55 από

Συνεχίζεται η επέλαση της Excelsior!Συμφωνία και με το Cafe Cup & Cino!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επιχειρηματικές συνεργασίες στο νομό, για την Cafe' Excelsior

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρίας καφέ στην Ελλάδα κ. 'Αγγελος Ντούμας, πέτυχε σήμερα ακόμη μία δυνατή συνεργασία, με ένα από τα πλέον γνωστά και δημοφιλή καφέ της πόλης.

Ο λόγος για το  Cafe Cup & Cino, το οποίο λειτουργεί στη γωνία των οδών Μετεώρων και Λιακατά και από σήμερα φέρει και αυτό τα χρώματα της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας Cafe Excelsior.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάρκεια λίγων ημερών, η Excelsior αύξησε αισθητά τη δύναμή της στο νομό Τρικάλων, αφού πέρα από το Cup & Cino, πρόσφατα επήλθε συμφωνία με το Cafe Central στην οδό Ασκληπιού και το ξενοδοχείο Famisi Eden στην Καλαμπάκα.

Στόχος των υπευθύνων της εταιρίας, η περαιτέρω αύξηση συνεργασιών στο νομό, αλλά και πέρα από αυτόν, καθώς η Excelsior ήδη παίζει δυνατά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το Καλοκαίρι θα μας απασχολήσει αρκετά με τη συνεχόμενη επέκτασή και τις επόμενες συνεργασίες της.

Εξάλλου, όσοι γνωρίζουν τον 'Αγγελο Ντούμα, ξέρουν πόσο τελειομανής είναι στη δουλειά του και ότι προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.