Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 11:21 από

Φαλτάκας Α&Ε:Ποιότητα,πολυτέλεια και σεβασμός στον πελάτη(ΦΩΤΟ)

 Μία από τις πιο ισχυρές και παράλληλα αναπτυσσόμενες εταιρίες του νομού τα τελευταία χρόνια, είναι η εταιρία «Μάρμαρα- Γρανίτες Φαλτάκας Α.Ε»

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Αθανάσιο Φαλτάκα.

Σήμερα είναι τοποθετημένη σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15000 τμ. Στην περιοχή των Τρικάλων.

Η εταιρία ασχολείται με το εμπόριο και την επεργασία φυσικών πετρωμάτων απ’ όλο τον κόσμο (μάρμαρα, γρανίτες, όνυχες κλπ.) σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Ακόμη αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαικούς οίκους ενεργειακών τζακιών.

Στον τομέα του τζακιού η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τη μελέτη του χώρου και τον σχεδιασμό, μέχρι την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση για απροβλημάτιστη λειτουργία πολλών χρόνων.

Στην εντυπωσιακή έκθεση της εταιρίας, πέρα από τα φανταστικά τζάκια που καλύπτουν το κάθε γούστο, αλλά και για όλα τα βαλάντια, μπορείτε ακόμη να βρείτε άριστης ποιότητας και αισθητικής μπάνια, κουζίνες, νιπτήρες, χαλαζίες και διακοσμητικά πετρώματα.

Παράλληλα, η εταιρία αναλαμβάνει τη δημιουργία ψησταριών-μπάρμπεκιου, βρυσών εξωτερικών χώρων, αλλά και διακοσμητικών πετρωμάτων.

Θα πρέπει ακόμη να τονιστεί ότι η Φαλτάκας Α&Ε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής του κλάδου, διαθέτει ενεργειακές εστίες ξύλου, αερίου και βιοκαυσίμου καθώς και σόμπες ξύλου και βιοκαυσίμου υψηλής απόδοσης με μικρή κατανάλωση α' υλών για ομορφιά και ζέστη τις κρύες μέρες του Χειμώνα.

Οι εγκαταστάσεις έχουν κτιστεί προκειμένου να προσφερθεί μία ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής που περιλαμβάνει την αποθήκευση μαρμάρων και γρανιτών, τις μονάδες κοπής, τα εργαστήρια κ.α. Το προσωπικό ειδικευμένων εργατών αναλαμβάνει το projectαπό την κατασκευή ως την εγκατάσταση, ενώ η επιχείρηση διαχειρίζεται την ασφαλή μεταφορά των προιόντων της.

Στόχο της επιχείρησης αποτελεί το να σεβαστεί τις απαιτήσεις του πελάτη παρέχοντας τεχνογνωσία και χειροτεχνία απαράμιλλης ποιότητας που συνδυάζεται με μια γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση του έργου.

Πιστεύουν ότι αυτό τους έχει βοηθήσει να αναπτύξουν πολλές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια των ετών, το οποίο ίσως είναι η καλύτερη απόδειξη της ικανοποίησής τους.

Στέκονται πάντα πίσω από την εργασία και υποστηρίζουν τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις συντήρησης που μπορεί οι πελάτες να έχουν, ακόμα και μετά από την παράδοση και την εγκατάσταση.

Θεωρούν ότι πρέπει να αφήσουν την ίδια την εργασία τους να μιλήσει για το επίπεδο της δουλειάς τους.

*Εδώ και πολλά χρόνια η οικογένεια Φαλτάκα επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στο νομό, όντας αρωγός αξιόλογων κοινωνικών και αθλητικών προσπαθειών.

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί εκ των κορυφαίων χορηγών της ομάδας μπάσκετ TrikalaB.C, του Α.Ο.Τρίκαλα, των Ικάρων και αρκετών ακόμη σωματείων του νομού.

Δείτε το χαρακτηριστικό φωτορεπορτάζ από την εταιρία "Μαρμαρα Γρανίτες Φαλτάκας Α.Ε" και από την έκθεση της επιχείρησης, όπου και αποτυπώνεται η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία των προιόντων: