Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 07:50 από

Τρικαλινοί και επισκέπτες ψήφισαν Λαδοφάναρο τα Χριστούγεννα(ΦΩΤΟ)

Η ταβέρνα το Λαδοφάναρο στα παλιά Μανάβικα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποτελεί ένα από τα μαγαζιά, που βρίσκονται πολύ ψηλά στην προτίμηση των Τρικαλινών για την έξοδό τους

Το γνωστό θαλπωρικό ταβερνείο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την εξαιρετική κουζίνα του, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες, αλλά και το όμορφο, ζεστό περιβάλλον, που ειδικά τις μέρες των γιορτών γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, προκαλώντας θετικές εντυπώσεις σε όσους το επισκέπτονται.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Αντώνης Πλιάτσικας και οι συνεργάτες του, φροντίζουν ώστε όσοι το επισκέπτονται να φεύγουν ικανοποιημένοι όχι μόνο από το γαστρονομικό κομμάτι, αλλά και από εκείνο της περιποίησης και του κεφιού, που πάντα υπάρχει στο μαγαζί.

Τις μέρες των Χριστουγέννων, το Λαδοφάναρο, αποτέλεσε πόλο έλξης για πάρα πολύ κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού.

Ως γνωστόν, ο Αντώνης Πλιάτσικας είναι ένας από τους κατ'εξοχήν ανθρώπους του αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ, έχοντας πάρα πολλές φιλίες όχι μόνο με Τρικαλινούς, αλλά και με ανθρώπους του αθλητισμού, που πέρασαν από τα Τρίκαλα ή έχουν επισκεφτεί την πόλη μας.

Εννοείτει ότι στο Λαδοφάναρο δεν πέφτει καρφίτσα αυτό τον καιρό, καθώς πρόκειται για ένα μαγαζί, όπου όλη τη χρονιά η πληρότητά του αγγίζει σχεδόν κάθε βράδυ το 100%.

Η μεγάλη κίνηση προς το Λαδοφάναρο, αλλά και γενικά προς τα παλιά Μανάβικα θα κορυφωθεί εκ νέου τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και καθ'όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Δείτε εικόνες από μία βραδιά στο Χριστουγεννιάτικο Λαδοφάναρο: