Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 09:24 από

Oμορφα σαν παραμύθι τα Μεζεδοκαμώματα τα Χριστούγεννα(ΦΩΤΟ)

Οι ημέρες των Χριστουγέννων όπως ήταν αναμενόμενο έφεραν πάρα πολύ κοσμο στα παλιά Μανάβικα, επισκέπτες, αλλά και ντόπιους που θέλησαν να συνδυάσουν τη βόλτα τους στην πιο όμορφη συνοικία της πόλης, με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στο κλίμα και των ημερών

Η ταβέρνα τα Μεζεδοκαμώματα είχε για ακόμη μία φορά την τιμητική της, με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν καθημερινά τις πύλες του μαγαζιού και το κλίμα να είναι όμορφο, εορταστικό, σαν Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Παρά το τσουχτερό κρύο ο κόσμος γέμισε και τον εξωτερικό χώρο του ταβερνείου, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτό, αρκετοί ήταν εκείνοι που μάταια αναζητούσαν ένα τραπέζι για αρκετή ώρα καθώς δεν έπεφτε καρφίτσα.

Το μενού περιλάμβανε για τον περισσότερο κόσμο πιάτα κρεατικών, αλλά και διάφορες σπεσιαλιτέ, εναρμονισμένες με το διαιτολόγιο των Χριστουγέννων.

Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας πέρασαν όμορφες γιορτινές στιγμές στα Μεζεδοκαμώματα, με το στολισμό του μαγαζιού να δημιουργεί μία θαλπωρική ατμόσφαιρα και να προδιαθέτει θετικά τη διάθεση όλου του κόσμου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τα Μεζεδοκαμώματα τις γιορτινές βραδιές στα Μεζεδοκαμώματα, ενώ το κλίμα παραμένει γιορτινό και η κίνηση θα κορυφωθεί εκ νέου τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς: