Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 10:16 από

Κλέβει την παράσταση και εντυπωσιάζει το γιορτινό Et Toi(ΦΩΤΟ)

To Cafe Wine Bar Et Toi στον Πεζόδρομο της Ασκληπιού, έχει φορέσει φέτος έχει φέτος ένα φαντασμαγορικό γιορτινό στολισμό που κλέβει την παράσταση και δε μένει απαρατήρητο από όσους περνούν από το σημείο

Εκατοντάδες λαμπιόνια στο εξωτερικό του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τις φλόγες στην είσοδό του, δίνουν ένα έξοχο Χριστουγεννιάτικο χρώμα στο δημοφιλές στέκι, ενώ και στο εσωτερικό του Et Toi , το άρωμα Χριστουγέννων είναι έντονο.

Φέτος μάλιστα, ο στολισμός θα λέγαμε ότι είναι ο πιο όμορφος από κάθε άλλη χρονιά. Βέβαια και η ατμόσφαιρα εντός του μαγαζιού είναι άκρως ζεστή και θαλπωρική στο κλίμα των ημερών, ενώ ο κόσμος τιμάει και πάλι με την παρουσία του το Et Toi που γνωρίζει μεγάλες πιένες.

Το συγκεκριμένο μαγαζί από νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι κατάμεστο ασφυκτικά από κόσμο που το επιλέγει για να πιεί τον καφέ του αυτές τις γιορτινές ημέρες , αλλά και να απολαύσει το ποτό του το βράδυ, με εκλεκτή μουσική και ατέλειωτο κέφι μέχρι πρωίας.

Το Εt Toi θα αποτελέσει κορυφαία επιλογή για την έξοδο των Τρικαλινών, αλλά και των επισκεπτών στην πόλη για όλες τις ημέρες των Εορτών, χαρίζοντάς τους και πάλι αξέχαστες στιγμές.

Το παρακάτω φωτορεπορτάζ του Trikalascore από ένα γιορτινό βράδυ στο Et Toi είναι χαρακτηριστικό: