Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 12:41 από

Μεζεδοκαμώματα:Ο βασιλιάς της διασκέδασης στα παλιά Μανάβικα(ΦΩΤΟ)

Μιλώντας για διασκέδαση, εκλεκτή κουζίνα και άριστη εξυπηρέτηση στα παλιά Μανάβικα, συνειρμικά το μυαλό μας πηγαίνει στην ταβέρνα τα Μεζεδοκαμώματα στα παλιά Μανάβικα

Το μαγαζί που εδώ και 21 χρόνια έχει αποτελέσει συνώνυμο όλων των παραπάνω, χαρίζοντας αξέχαστες εξόδους στους Τρικαλινούς , αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Σε όλους τους τομείς το γνωστό ταβερνείο τα Μεζεδοκαμώματα παίρνει άριστα, καθώς αποτελεί μία πληρέστατη επιλογή, ενώ καταφέρνει να συνδυάσει την παρουσία ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Κατά την περίοδο των Εορτών που πλησιάζει τα Μεζεδοκαμώματα υπόσχονται μοναδικές βραδιές, γεμάτες χαρούμενες εικόνες και φυσικά η κουζίνα θα εναρμονιστεί με το κλίμα των ημερών παρέχοντας μοναδικά πιάτα στους θαμώνες του μαγαζιού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και ο στολισμός του μαγαζιού για τα Χριστούγεννα που θα είναι και πάλι εντυπωσιακός, δίνοντας έτσι ξεχωριστό χρώμα και ανεβάζοντας παράλληλα τη διάθεση και το κέφι μικρών και μεγάλων.

'Ετσι το μαγαζί θα είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει και φέτος εκατοντάδες ανθρώπους, συμπολίτες μας, αλλά και πολλούς που θα επισκεφτούν τα Τρίκαλα, με αφορμή και το Μύλο των Ξωτικών που ανοίγει τις πύλες του από αύριο.

Και φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι ωραία στα Μεζεδοκαμώματα...