Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 02:27 από

Ακρως επιτυχημένο το μεγάλο πανηγύρι στο γήπεδο Σαραγίων(ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το μεγάλο πανηγύρι στο γήπεδο Σαραγίων, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο παλαιστικός Σύλλογος Α.Σ Τρικάλων και το ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο Σαραγίων

Το παρών στην όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου που διασκέδασε μέχρι πρωίας υπό τους ήχους της ποιοτικής ορχήστρας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ, Θανάσης Μπουζιώλης, παρέα με τον αρχιδιαιτητή Χρήστο Κούγκουλο και το συνεργάτη του στην 'Ενωση Δημήτρη Δαλαμάγκα, ο πολιτευτής Αθανάσιος Λιούτας, που βρίσκεται συνεχώς κοντά στον αθλητισμό και εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων οι 'Ακης και Χρήστος Αναστασίου.

Κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά , όπως ο Λάμπρος Σκάρλας και η Φαίδρα Διαμάντη.

Μαζί τους, ο γνωστός Χρήστος Αναγνώστου, από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές και παράγοντας του Α.Ο Σαραγίων , στο κλαρίνο ο πασίγνωστος σε όλους Νίκου Τζουκόπουλος, καθώς και η Κατερίνα Κουβεντάρα και ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου και στο μπουζούκι ο Αχιλλέας Τσιακμάκης.

'Ολοι τους ξεσήκωσαν τον κόσμο, αρκετοί εκ των οποίων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στην πίστα, με το πανηγύρι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την εκδήλωση: