Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 06:37 από

Oltre Bar Restaurant:Οαση δροσιάς με την καλύτερη θέα της πόλης(ΦΩΤΟ)

Το Οltre Bar Restaurant του Ananti City Resort αποτελεί κορυφαία επιλογή για την καλοκαιρινή, βραδινή έξοδο των Τρικαλινών

Σε ένα όμορφο, δροσερό περιβάλλον, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης το Oltre Bar Restaurant, προσφέρει στους θαμώνες του αξέχαστα βράδια.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το ποτό και το κοκτέιλ σας, αλλά και την εξαιρετική κουζίνα του μαγαζιού, με πολλά ιδιαίτερα πιάτα, έχοντας παράλληλα την καλύτερη θέα της πόλης, με όλα τα φωτισμένα Τρίκαλα στο...πιάτο σας.

Η πισίνα του Oltre Bar Restaurant αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα, δίνοντας ξεχωριστό καλοκαιρινό χρώμα στη βραδιά σας και εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει το ποτό του ακριβώς δίπλα σε αυτή.

Η απαλή ποιοτική μουσική που επιμελείται ο Dj ανεβάζει τη διασκέδαση και για όλους τους παραπάνω λόγους κάθε βράδυ στο Oltre Bar Restaurant επικρατεί το αδιαχώρητο.

Παράλληλα, πολύ συχνά διοργανώνονται διάφορα δυνατά Events , που κάνουν τη διαφορά και αποτελούν πόλο έλξης για τους Τρικαλινούς, αλλά και όσους επισκέπτες διαμένουν τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.

Δείτε μερικές όμορφες εικόνες από μία καλοκαιρινή βραδιά στο Oltre Bar Restaurant του Ananti City Resort: