Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 01:21 από

Δροσερές εξορμήσεις και καυτές παρουσίες στο Oh-Bo(ΦΩΤΟ)

Το πασίγνωστο Beach Bar Oh-Bo στην παραλία "Καλαμάκι" στους Νέους Πόρους, αποτελεί ένα από τα πιο in στέκια της περιοχής τους Καλοκαιρινούς μήνες

Στο Oh-Bo μπορεί κανείς να απολαύσει μερικές ώρες δροσιάς, μακριά από τον καύσωνα της πόλης, κάνοντας τη βουτιά του στη θάλασσα και εν συνεχεία να γευτεί το παγωμένο καφεδάκι του.

Φυσικά όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ποιοτική κουζίνα του μαγαζιού με πεντανόστιμα σνακς, συνοδευόμενα από παγωμένη μπύρα και κοκτέιλς.

Το Oh-Bo το προηγούμενο διάστημα, με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, έκανε πραγματικά θραύση, καθώς δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα και ήταν εξαιρετικά δύσκολο το να βρει κάποιος έστω και ξαπλώστρα για να καθίσει.

Αρκετές αιθέριες υπάρξεις έκαναν την εμφάνισή τους στο μαγαζί, δροσίζοντας αρκετά την καυτή ατμόσφαιρα, ενώ αρκετές ήταν και οι οικογένειες που βρέθηκαν στο Οh-Bo, το οποίο προσφέρεται ιδιαίτερα για παιδιά, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν κάποιο θαλάσσιο σπορ ή να αθληθούν στα γήπεδα Beach Volley που υπάρχουν.

Το παρακάτω φωτορεπορτάζ είναι χαρακτηριστικό και το υπόλοιπο του Καλοκαιριού η εικόνα θα είναι κάπως έτσι στο μαγαζί: