Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 02:10 από

Θα βουλιάξει από κόσμο αύριο βράδυ το γήπεδο Σαραγίων

Μία εκδήλωση που αναμένεται να κάνει πάταγο, πραγματοποιείται αύριο βράδυ στο γήπεδο Σαραγίων

O λόγος για το μεγάλο πανηγύρι που διοργανώνουν από κοινού ο παλαιστικός σύλλογος Α.Σ Τρικάλων και το ποδοσφαιρικό σωματείο του Α.Ο Σαραγίων.

Κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά , όπως ο Λάμπρος Σκάρλας και η Φαίδρα Διαμάντη.

Μαζί τους, ο γνωστός Χρήστος Αναγνώστου, από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές και παράγοντας του Α.Ο Σαραγίων , στο κλαρίνο ο πασίγνωστος σε όλους Νίκους Τζουκόπουλος, καθώς και η Κατερίνα Κουβεντάρα και ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου και στο μπουζούκι ο Αχιλλέας Τσιακμάκης.

Μία πολύ δυνατή ορχήστρα που σας υπόσχεται μία αξέχαστη δροσερή βραδιά, με το κέφι και τη διασκέδαση να χτυπούν κόκκινο και να κρατούν μέχρι πρωίας.

Για τους παραπάνω λόγους , στο γήπεδο Σαραγίων αύριο βράδυ θα επικρατήσει το αδιαχώρητο, σε ένα πραγματικά μεγάλο πανηγύρι, που διοργανώνεται προκειμένου ο κόσμος να διασκεδάσει με την καρδιά του, αφήνοντας πίσω για λίγες ώρες τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.30, ενώ η τιμή εισόδου για τον κόσμο θα είναι στα 3 ευρώ.

'Οσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο σπουδαίο αυτό καλλιτεχνικό γεγονός δεν έχουν παρά να τηλεφωνήσουν στο: 6974426845.