Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 12:17 από

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη λίμνη Γκιτζή το Σαββατόβραδο

Κοσμοσυρροή αναμένεται αυτό το Σαββατόβραδο 15 Ιουλίου στη λίμνη Γκιτζή, στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, καθώς θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα, όπου το παρών θα δώσει μία πολύ δυνατή ορχήστρα, απαρτιζόμενη από ονόματα, που ξέρουν και με το παραπάνω να ξεσηκώνουν τον κόσμο, χαρίζοντας όμορφες βραδιές με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι πρωίας.

Ο μετρ του είδους Κώστας Σαφέτης, ο πασίγνωστος Ματθαίος Γιαννούλης και η εκρηκτική Αφροδίτη Δάφνη, θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο, απαγγέλοντας λαικά και δημοτικά κομμάτια, σε μία μουσική πανδαισία. Στο κλαρίνο, ο κορυφαίος του είδους Παναγιώτης Πλακιάς.

'Οπως γίνεται κατανοητό η παρουσία και μόνο τόσων δυνατών ονομάτων στην ίδια εκδήλωση, καθιστά το χορό στη λίμνη Γκιτζή ως το καλλιτεχνικό γεγονός του Καλοκαιριού και όλοι οι δρόμοι το βράδυ το Σαββάτου θα οδηγούν στο Μικρό Κεφαλόβρυσο.

.Η τιμή εισόδου στο χορό θα είναι στα 5 ευρώ, ενώ καλό θα είναι ο κόσμος να κάνει από νωρίς Reserve επικοινωνόντας με το:6937197003.