Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 11:48 από

Αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στο Τσικάλι(ΦΩΤΟ)

Το Τσικάλι βρίσκεται στην κάρδια των Τρικάλων στην περιοχή Μανάβικα και προσφέρει γνήσια ελληνική κουζίνα

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο και με ατμόσφαιρα και διακόσμηση σύγχρονης κρητικής ταβέρνας θα απολαύσετε όλα τα τοπικά εδέσματα, σπεσιαλιτέ της μεσογειακής κουζίνας και της κρητικής διατροφής. Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών έχει δημιουργήσει ένα μενού το όποιο βασίζεται στα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα όπως το απάκι, η στάκα, τα σχιουφιχτά και τα στριφτούδια, το σταμναγκάθι και όλα τα καπνιστά κρεατικά των Σφακιών.

 

Στον κατάλογο θα βρείτε επίσης, σαλάτες εμπνευσμένες από την όμορφη Κρήτη, παραδοσιακά μαγειρευτά αρνάκια όπως το αρνάκι με φέτα, μεγάλη ποικιλία από ψητά στην σχάρα, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ορεκτικά όπως, οι χοχλιοί, τα σκαλτσούνια, η γραβιέρα σαγανάκι και πολλές ακόμα γεύσεις που θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. 

Τις ημέρες των Εορτών, το Τσικάλι γέμιζε ασφυκτικά από κόσμο , μεσημέρι βράδυ, καθώς τόσο οι Τρικαλινοί, όσο και οι επισκέπτες των Χριστουγέννων, λάτρεις της κρητικής κουζίνας και όχι μόνο, είχαν κάθε λόγο να επισκεφτούν το μαγαζί και να γευτούν τα ιδιαίτερα πιάτα του, σε ένα όμορφο ζεστό περιβάλλον.

Το Τσικάλι βρίσκεται επί των οδών Χατζηπέτρου και Υψηλάντου στα παλιά Μανάβικα και όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια κράτηση δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με το 2431551199.