Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 11:52 από

Παρέλαση ονομάτων του αθλητισμού στο Λαδοφάναρο!(ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, αρκετοί γνώριμοι στον Τρικαλινό αθλητισμο που πλέον βρίσκονται σε άλλα μέρη της χώρας, βρέθηκαν στην πόλη μας

Ο βοηθός του Πασκουάλ στον Παναθηναικό Γιώργος Βόβορας, που είναι παντρεμένος με Τρικαλινή κατά το σύντομο πέρασμά του από τα μέρη μας, δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το Λαδοφάναρο και τον καλό του φίλο Αντώνη.

Πέντε ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στα Τρίκαλα αθλητές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ επισκέφτηκαν αυτές τις ημέρες την γνωστή ταβέρνα το Λαδοφάναρο στα Παλιά Μανάβικα, απολαμβάνοντας την εκλεκτή κουζίνα του μαγαζιού αλλά και την καλή παρέα του οικοδεσπότη Αντώνη Πλιάτσικα.

Ξεκινώντας από τους μπασκετικούς, που πάντα έχουν την τιμητική τους στο Λαδοφάναρο, στο μαγαζί βρέθηκαν, ο πρώην bomber των Τρικάλων, Νίκος Κακλαμάνος, που είναι γαμπρός στην πόλη μας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Αστακό, ο επίσης πρώην κυανέρυθρος Νίκος Τσούτσος και ο Παναγιώτης Καυκής, που δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πόλη μας, ωστόσο παίζει φέτος στην ομάδα του Δούκα, όπου προπονητής είναι ο Γιάννης Τζήμας.

Ο Αντώνης Πλιάτσικας, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και δύο φίλους από τα όχι και τόσο παλιά, δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Τ, τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Μπακομήτρο.

Και φυσικά ο Χρήστος Τσέκος, πλέον γενικός διευθυντής της Ακαδημιας του Αιόλου, είναι από τους τακτικούς θαμώνες του μαγαζιού απολαμβάνοντας τα ποιοτικά πιάτα και το υπέροχο περιβάλλον του γνωστού ταβερνείου.

Και όσο περνούν οι μέρες, είναι βέβαιο ότι ολοένα και περισσοτεροι του αθλητισμού θα παρελάσουν από το Λαδοφάναρο, το οποίο έχουν στην καρδιά τους ακόμη και όσοι φεύγουν από τα Τρίκαλα.