Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 07:58 από

Eντυπωσιακό σκηνικό στο Κατώγι ενόψει Χριστουγέννων

Λίγες ημέρες απέμειναν για τα Χριστούγεννα, η πόλη μας έχει γινει τις τελευταίες εβδομάδες το επίκεντρο των επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα και στην ταβέρνα το "Κατώγι" στα παλια Μανάβικα, το σκηνικό είναι πραγματικά μαγευτικό, ασορτί με το κλιμα των ημερών

Μία βόλτα στην πασίγνωστη ταβέρνα της πόλης, επιβεβαιώνει τα παραπάνω, καθώς το μαγαζί έχει στολιστεί εντυπωσιακά και καθημερινά πολύς κόσμος ντόπιοι και επισκέπτες περνούν από εκεί για να απολαύσουν τη φανταστική κουζίνα, σε ένα όμορφο ζεστό περιβάλλον.

'Ενα πραγματικά φαντασμαγορικό σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους, παραπέμποντας σε Χριστούγεννα, αλλά και σε Μύλο των Ξωτικών.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις παρακάτω σπεσιαλιτέ του μαγαζιού:αρνίσιο κεμπάπ, μπριζολάκια σούβλας, πολλές "τηγανιές", καθώς και τις φοβερές ποικιλίες, γευστικότατα σαλατικά και ξεχωριστό κρασάκι.

 H ταβέρνα το "Κατώγι" βρίσκεται επί της οδού Καραισκάκη 58 στα παλιά Μανάβικα και το τηλέφωνο του μαγαζιού για όσους επιθυμούν να κάνουν κάποια κράτηση είναι το 24310-20150.