Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 09:48 από

Ασελγούν στο...κουφάρι των Τρικάλων Β.C

H oμάδα παραπαίει αγωνιστικά και βαθμολογικά, οι ελπίδες παραμονής εξανεμίζονται και τα Trikala B.C βρίσκονται πλέον σε τραγική θέση, επιτρέποντας σε κάθε αντίπαλο να ασελγεί επάνω τους

Τελευταίος θύτης το Λαύριο, που φόρτωσε το κυανέρυθρο καλάθι με 117 πόντους!Νούμερο εξωπραγματικό, καταδεικνύοντας την κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Και θα μου πείτε: εντάξει το Λαύριο είναι μία σαφώς πιο δυνατή ομάδα, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα και οι 30 πόντοι διαφοράς, φανέρωσαν για ακόμη μία φορά τη γύμνια της φετινής ομάδας.

Με αυτά και με αυτά και μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα τα Τρίκαλα παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας, παρέα με τον Πανιώνιο, που το παλεύει πάντως πιο φιλότιμα για την παραμονή και ουσιαστικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και τη νίκη του Κόροιβου, οι δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν να πιάσουν για να σωθούν είναι οι Νεοσμυρνιώτες και ο Φάρος/Γυμναστικός, γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα υποβιβαστεί ο 'Αρης, εκτός και αν εκεί διογκωθούν άλλα προβλήματα και όχι τα αγωνιστικά.

Ο κόσμος παρακολουθεί απογοητευμένος την κατηφορική πορεία της ομάδας, περιμένει να δει τι κινήσεις θα κάνει η νέα διοίκηση, καθώς είχε ακουστεί ότι θα υπάρξει δυνατή ενίσχυση, την οποία δεν έχουμε δει ακόμη.

Είναι δεδομένο ότι με το υπάρχον ρόστερ, όσο και να το παλέψει ο Τακιανός πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Το θέμα είναι ποιες είναι οι προθέσεις των διοικούντων, καθώς εκείνοι είναι που στο φινάλε θα κριθούν ως επί το πλείστον θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το τι θα καταφέρει τελικά η ομάδα.

Και το πρόγραμμα των Τρικάλων συνεχίζεται με δύσκολα ματς, καθώς ακολουθούν η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η εκτός με τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται η ομάδα να μείνει κι άλλο πίσω από τους αντιπάλους που κυνηγάει στο βαθμολογικό πίνακα και τα πράγματα να γίνουν μη αναστρέψιμα.

'Οπως και να έχει, η εικόνα των Τρικάλων μόνο πικρία, απογοήτευση και στενοχώρια προκαλεί, με τους συνειρμούς σχετικά με τις ομάδες των προηγούμενων ετών που μας έκαναν όλους υπερήφανους, να είναι δυστυχώς αναπόφευκτοι.