Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 04:34 από

Σε ποιους παραδόθηκαν και με τι όρους τα Τrikala B.C;

Για όσους ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ των Τρικάλων Β.C η αποχώρηση των Ρουσιαμάνη-Κουτσιντά από τα ηνία της ομάδας, δεν ήταν κάτι που μας ξένισε, καθώς γνωρίζουμε καλά, ότι μετά το ματς με το Ρέθυμνο, ο πρώην πια μεγαλομέτοχος σταθμίζοντας τα δεδομένα πήρε αυτή την απόφαση

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι από Τρίτη-Τετάρτη, είχε ολοκληρωθεί και η μεταβίβαση της ομάδας στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα είναι ποιος;

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι νέο αφεντικό της ΚΑΕ Τρίκαλα, θα είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος και πέρυσι είχε εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί, έβαλε και κάποια χρήματα, ο ίδιος και ο συνεργάτης του κ. Πολονύφης, αλλά ξαφνικά το Καλοκαίρι έγινε άφαντος, κάτι που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στο Trikalascore δεν επιβεβαίωσε την ανάληψη της διοίκησης των Τρικάλων, παραπέμποντάς μας σε ανακοίνωση που αναμένεται από ώρα σε ώρα να εκδοθεί και εν συνεχεία όπως είπε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Μάλιστα, εικάζεται ότι ο νέος επενδυτής ήδη έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, ενώ η πρόσληψη του Τακιανού αποτέλεσε δική του εισήγηση.

Το ερώτημα είναι εάν ο κ. Χριστοδουλόπουλος εκπροσωπεί κάποιους άλλους επιχειρηματίες ή θα είναι ο μοναδικός που θα βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς και το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του.

'Ολα αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την περιβόητη πλέον ανακοίνωση, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθούν και τα νέα στελέχη που θα πλαισιώσουν την ΚΑΕ.

'Ηδη αποχώρησε ο Βαγγέλης Φρύδας από τον προεδρικό θώκο, ακούγεται ότι παρελθόν θα αποτελέσουν και άλλοι συνεργάτες του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και μένει να δούμε εάν άπαντες θα φύγουν, σεβόμενοι τη συνεργασία τους με το Ρουσιαμάνη ή εάν κάποιοι θα παραμείνουν προς ίδιον όφελος και στη νέα τάξη πραγμάτων.

Το ρεπορτάζ πάντως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε και κάποιες λεπτομέρειες, σχετικά με την ξαφνική αλλαγή και μετάβαση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς πριν το ματς με το Ρέθυμνο τίποτα δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο.

Με την ευχή φυσικά όλα να γίνουν για το καλό της ομάδας και αυτή με τη νέα τάξη πραγμάτων να γίνει πιο ανταγωνιστική και να καταφέρει να πετύχει το στόχο της.