Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 05:54 από

Ικανός προπονητής ή λευκή πετσέτα...

Η διοίκηση των Τρικάλων B.C δεν προχώρησε αυτές τις μέρες στην πρόσληψη νέου τεχνικού εάν και από την παραίτηση του Κώστα Μέξα, πέρασαν 4 ολόκληρες μέρες και παρά το ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο, με ακόμη ένα σημαντικό ματς για τους κυανέρυθρους

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι ότι οι διοικούντες τις τελευταίες ημέρες έκαναν τις κινήσεις τους, μιλώντας με περισσότερους από έναν προπονητές και την περίπτωση του Κωνσταντινίδη να κολλάει, καθώς ο Κύπριος τεχνικός δε δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τώρα τον ΑΠΟΕΛ και να έρθει.

'Ετσι, η ομάδα θα πάει με Δέδα πρώτο προπονητή το Σάββατο στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό, σε ένα δύσκολο ματς, που υπό άλλες συνθήκες όμως θα ήταν ένα από εκείνα που τα Τρίκαλα θα πάλευαν για να κερδίσουν, προκειμένου να φτάσουν στον απαιτούμενο αριθμό νικών.

Αναμένουμε λοιπόν μετά το παιχνίδι αυτό, να δούμε ποια θα είναι η κίνηση της διοίκησης, καθώς τα περιθώρια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία έχουν στενέψει πάρα πολύ και τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: μόνο με την πρόσληψη ενός προπονητή ικανού να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση και την παράλληλη ενίσχυση και αντικατάσταση κάποιου ή κάποιων παικτών, τα Τρίκαλα θα καταφέρουν να μπουν και πάλι στο κόλπο της παραμονής.

Η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή λίγοι είναι οι διαθέσιμοι προπονητές στην αγορά και κυρίως εκείνοι οι οποίοι θα ρισκάρουν να έρθουν τώρα στα Τρίκαλα, καθώς οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους όσον αφορά τη σωτηρία της ομάδας.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και τέτοιοι στην αγορά. Πρέπει όμως η διοίκηση να κάνει υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, δαπανώντας όσα χρήματα χρειαστεί για να γίνουν οι παραπάνω κινήσεις , εάν θέλει να τα παίξει όλα για όλα και να το παλέψουν μέχρι τέλους.

Το εντός έδρας ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Κόροιβο θα είναι όλα τα λεφτά και από την εξέλιξή του, θα κριθεί εν πολλοίς το εάν τα Τρίκαλα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την παραμονή ή εάν από τον πρώτο γύρο θα χάσουν το τρένο της.

Επιβάλλεται λοιπόν η έλευση ικανού προπονητή και κάποιων ποιοτικών παικτών άμεσα, ειδάλλως είναι σα να πετάμε λευκή πετσέτα για τη συνέχεια...