Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 12:03 από

Ντερμπάρα παραμονής το Trikala B.C-Κύμη

'Ενα ματς που ενδέχεται να κρίνει σε ένα βαθμό την παραμονή των δυο ομάδων στη φετινή Basket League, είναι το ματς Trikala B.C-Κύμη που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6.30μ.μ. στο δημοτικό κλειστό

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 12η και 13η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα και κυριολεκτικά καίγονται για το ροζ φύλλο που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα, αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Τα Τρίκαλα, με δύο νίκες έως τώρα στο ενεργητικό τους, εάν καταφέρουν και κερδίσουν το Σάββατο, αφήνουν το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη δύο νίκες πίσω τους και κάνουν ένα πρώτο βήμα παραμονής.

Παράλληλα, μία νίκη και μάλιστα με καλή διαφορά, θα είναι το καλύτερο δυνατό για τους κυανέρυθρους, καθώς πιθανώς θα υπερτερούν των αντιπάλων τους και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Από την άλλη η Κύμη που δείχνει ανεβασμένη μετά και το διπλό επί του Πανιωνίου, αλλά και ενισχυμένη αγωνιστικά θα έρθει να κάνει τη ζημιά και αν κερδίσει πιάνει τα Τρίκαλα στην προτελευταία θέση, έναντι των οποίων όμως θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Γίνεται κατανοητό ότι αυτό είναι το ματς της χρονιάς για το συγκρότημα του Κώστα Μέξα, μέχρι το επόμενο φυσικά.

Τα Τρίκαλα ποντάρουν πολύ στον παράγοντα έδρα καθώς δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια τέτοιου είδους που έχουν κερδηθεί τα προηγούμενα χρόνια και με τη βοήθεια του κόσμου.

Εικάζεται ότι το Σάββατο θα έχει πολύ κόσμο στο κλειστό, ενώ σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η επιστροφή των Καστρίτη, Μανωλόπουλου,Τσαγκαράκη ως αντίπαλοι , μόνο για 40 λεπτά, καθώς και οι τρεις έχουν αρκετούς φίλους στα Τρίκαλα, από την περσινή τους παρουσία στην ομάδα.