Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 03:42 από

Πάνε για την υπέρβαση με Σχορτσιανίτη τα Trikala B.C!!!

Tα Trikala B.C μετά το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη, φαίνεται ότι στοχεύουν σε ακόμη μία ποιοτική προσθήκη, ώστε να δυναμώσουν το ρόστερ τους, καταφέρνοντας να παρουσιαστούν ανταγωνιστικά για τα δεδομένα της φετινής Basket League

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore η διοίκηση των Τρικάλων καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να αποσπάσει το ναι του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ενός καλαθοσφαιριστή που έχει αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι, έχοντας παράλληλα περάσει από πολλές ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βέβαια, την περσινή χρονιά ο Big Sofo ήταν το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς ομάδα. Το Δεκέμβριο του 2016 μετά από έξι μήνες χωρίς ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απολλώνα Πάτρας.Λίγο καιρό μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, ο Σοφοκλής τραυματίστηκε κι έτσι λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της Πάτρας. Από τότε βρίσκεται χωρίς ομάδα.

'Ετσι, ακόμη και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή, ουδείς μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Σχορτσιανίτης και το πόσο θα καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τα Τρίκαλα, μετά από τη μεγάλη αποχή του από τα παρκέ.

'Οπως και να έχει όμως, πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία που κάτω από τα καλάθια δύσκολα θα έχει αντίπαλο λόγω του όγκου του.