Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 05:04 από

Η μεταγραφή Βασιλειάδη αλλάζει τα δεδομένα στα Trikala B.C

Η σπουδαία προσθήκη του Κώστα Βασιλειάδη στα Trikala B.C έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στους Τρικαλινούς φιλάθλους και είναι γεγονός πως ήταν το βασικό θέμα συζήτησης σήμερα στα αθλητικά στέκια της πόλης

Ο ερχομός ενός τόσο σπουδαίου καλαθοσφαιριστή, με πολύ πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος σε μία αρκετά καλή ηλικία,  είναι λογικό να έχει προκαλέσει χαρά και ικανοποίηση στους μπασκετικούς, που με ιδιαίτερο προβληματισμό έβλεπαν την ομάδα να μη διαθέτει έως τώρα την απαιτούμενη ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας, κάτι που φάνηκε στα φιλικά, στο ματς κυπέλλου με το Λαύριο και εν μέρει και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δυναμώνει πολύ , εάν και κάποιοι ενστερνίζονται την άποψη πως "ένας κούκος δε φέρνει την Ανοιξη". Ωστόσο, αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο, περιμένουμε άπαντες να δούμε την ομάδα των Τρικάλων σαφώς βελτιωμένη και με έναν πραγματικό ηγέτη στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια.

Επίσης είναι σίγουρο ότι με την προσθήκη Βασιλειάδη θα κινηθούν σε ένα βαθμό και τα διαρκείας, που η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν είχαν φέτος μεγάλη ζήτηση.

Η μεταγραφή Βασιλειάδη, είναι δεδομένο ότι πιστώνεται στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, που για όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις ήταν εκείνος που κατάφερε να του αποσπάσει το πολυπόθητο ναι και να τον φέρει στα Τρίκαλα.

Θα πρέπει δε να τονιστεί ότι στο συμβόλαιο του Βασιλειάδη υπάρχει ειδική ρήτρα, που αναφέρει πως όταν και εάν τους επόμενους μήνες βρει κάτι καλύτερο έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα.