Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 09:59 από

Καστρίτης:Αγωνιστήκαμε με περίσσευμα ψυχής

Με μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου έκλεισαν τον πρώτο γύρο της Basket League τα Τρίκαλα BC, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης δεν εφησυχάζει

Ο δεύτερος γύρος αναμένεται σκληρός, και κάθε παιχνίδι θα είναι χωρίς επιστροφή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής των Θεσσαλών στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές. Να συλλυπηθώ και εγώ με τη σειρά μου τον κόουτς Λυκογιάννη που μόλις έμαθα την απώλεια του πεθερού του και να του ευχηθώ τα καλύτερα από καρδιάς από εδώ και πέρα. Επίσης, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον αθλητή μας τον Μάικ Κάφεϊ, για τον οποίον από αύριο (08/01) θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του. Παρ’ όλη και την απώλεια του Μάικ τα παιδιά μας σήμερα (07/01) αγωνίστηκαν σκληρά και με περίσσευμα ψυχής, ενέργειας και διάθεσης και νομίζω ότι αυτό ήταν που τελικά μας έδωσε τη νίκη. Για αυτό το λόγο και τους συγχαίρουμε και βλέπουμε μπροστά, καθώς μας περιμένει ένας δύσκολος δεύτερος γύρος. Ξέρουμε ότι έχουμε αρκετά πράγματα ακόμα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουμε, γιατί από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα γίνεται πάρα πολύ σκληρό και κάθε παιχνίδι που περνάει είναι χωρίς επιστροφή».

O Σωτήρης Μανωλόπουλος, εκπροσωπώντας τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους παίκτες και τύχη στην δική μας ομάδα. Πρώτα απ όλα θέλω να πω συλλυπητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη για την απώλεια του πεθερού του, καθώς από πέρυσι που ήμασταν μαζί ξέραμε ότι παλεύαμε όλοι μαζί και η οικογένεια του Κολοσσού και η οικογένεια του Λυκογιάννη για τον μπαμπά της γυναίκας του. Συγχαρητήρια στον κόουτς μας, του κάναμε σήμερα (07/01) πιστεύω το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε για την ονομαστική του εορτή. Για το παιχνίδι δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως την έλλειψη μυαλού, και την έλλειψη συγκέντρωσης την αντιμετωπίσαμε με τρομερή ενέργεια, τρομερό πάθος και τρομερή βοήθεια από τον κόσμο. Πήραμε μια σημαντική νίκη με την οποία χαιρόμαστε μέχρι ένα σημείο, γιατί τα σημερινά (07/01) αποτελέσματα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός μέχρι τα πλέι οφ θα έχουν μία με δύο νίκες διαφορά, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος συγκεντρωμένοι. Έχουμε έναν δεύτερο γύρο πολύ σημαντικό και δύσκολο, πολλά παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να πάρουμε και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε τον αριθμό νικών που χρειάζονται για να σωθούμε».