Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 12:25 από

Nίκη με Κολοσσό αύριο ίσον με μισή παραμονή

Τα Trikala B.C υποδέχονται αύριο 7/1 17.00 στο δημοτικό κλειστό τον Κολοσσό Ρόδου, στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο της Basket League

Το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη που πήρε τα πάνω του μετά το σπουδαίο διπλό στη Λευκάδα θα ψάξει το τέταρτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα, που εάν έρθει θα του δώσει από τώρα ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ για τη συνέχεια, στην υπόθεση παραμονή.

Οι Ροδίτες εμφανίζονται φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, όντας στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, αλλά τα Τρίκαλα, με μία καλή εμφάνιση και εκμεταλλευόμενα και τον παράγοντα έδρα, έχουν τις δυνατότητες να πάρουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, που κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει ως μισή κατηγορία για τους κυανέρυθρους.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχτούν κομπλέ στο αυριανό ματς και έχοντας τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων τους, που πρέπει να γεμίσουν το κλειστό, βοηθώντας τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να φτάσουν στο στόχο τους.

Nα σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα έχουν μέχρι τώρα απολογισμό 3-9 μετά από 12 ματς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ισοδυναμώντας με Κόροιβο και Λαύριο, ενώ ο Κολοσσός στην έκτη ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ και απολογισμό 7-5.

Περισσότερα αύριο στο παρκέ.