Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017 07:50 από

Ετοιμοπόλεμος ο Μανωλόπουλος

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες των Τρικάλων BCAries καθώς το Σάββατο υποδέχονται τον Κολοσσό σε ένα καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι

Από την Παρασκευή που επέστρεψαν από το τριήμερο ρεπό το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάθε μέρα προπονήσεις ενώ το Σάββατο η ομάδα συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Γιάννης Καστρίτης με ικανοποίηση είδε σήμερα να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού ενώ αντιθέτως δεν προπονήθηκαν οι Πουλιανίτης και Καραθανάσης που είναι ασθενείς.

 

(*) Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου. Η Γενική τιμή εισόδου είναι 10 € ενώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, στρατιώτες και ΑΜΕΑ η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 € με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας. Επίσης συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του Β’ Γύρου με δώρο και το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Κολοσσό  με τιμές που ξεκινούν από 50 €. Η διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων αλλά και των διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα (Τηλ. 2431 101855) και από το www.viva.gr.