Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 06:31 από

Mε μεγάλη μαζικότητα η κοπή πίτας της Ακαδημίας του Αιόλου(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Κατσιμήδου, η κοπή πίτας για την ακαδημία μπάσκετ του Αιόλου

Η όμορφη αυτή γιορτή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη μαζικότητα, καθώς το παρών έδωσαν τα δεκάδες παιδιά που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής, οι προπονητές και φυσικά η διοίκηση του Αιόλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού 'Ακης Αναστασίου ο Αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγους κ. Αθανάσιος Φαλτάκας, αλλά και δεκάδες γονείς.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από το Γενικό Διεθυντή του Αιόλου Χρήστο Τσέκο.

Ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια και διαγωνισμοί για τους μικρούς αθλητές που είχαν την ευκαιρία παράλληλα με την κοπή να χαρούν και το παιχνίδι.

Οι νικητές των διαγωνισμών, βραβεύτηκαν από τους ιθύνοντες της ακαδημίας, όπως βραβεύτηκαν και κάποια άλλα παιδιά για κάποια πράγματα που κατάφεραν.

Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω, είχε την κοπή των Βασιλόπιτων , καθώς μία δεν αρκούσε για όλους τους παρευρισκόμενους και ένα ένα τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς έπαιρναν το κομμάτι τους.

Να σημειωθεί ότι η Ακαδημία του Αιόλου φέτος έχει στις τάξεις της περισσότερα από 250 παιδιά, αριθμός ρεκόρ, με τη διοίκηση και τους προπονητές να μοχθούν καθημερινά για το καλύτερο και για να δικαιολογούν τη φήμη της κορυφαίας ακαδημίας του νομού.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την κοπή πίτας του Αιόλου: