Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 10:48 από

Τα πιτσιρίκια της Φαλώρειας που έκαναν τη νίκη της χρονιάς στην Α1 ΕΣΚΑΘ(VIDEO)

Η ομάδα της Φαλώρειας συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1' ΕΣΚΑΘ, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από νεαρούς αθλητές

Η Φαλώρεια αποτελεί θυγατρική ομάδα του Αιόλου, καθώς είναι κομμάτι της μεγάλης Ακαδημίας του συλλόγου, ενώ κατέρχεται φέτος και στην πρώτη Ερασιτεχνική κατηγορία με παιδιά που είναι έφηβοι ηλικιακά, αλλά και τρεις αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά.

Παραταύτα, το ταλέντο και η ποιότητα των παικτών αυτών, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας και για το λόγο αυτό η νεανική Φαλώρεια παλεύει με αξιώσεις να παραμείνει στην κατηγορία, στόχος εφικτός.

Προπονητής της είναι ο πολύπειρος Γιάννης Παλάτος, ένας άνθρωπος που έχει φάει με το κουτάλι τα Ερασιτεχνικά γήπεδα.

Η Φαλώρεια "σόκαρε" τους πάντες την προηγούμενη Κυριακή, επικρατώντας επί ενός εκ των φαβορί του ομίλου για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου των Σοφάδων με 78-74 στο δημοτικό κλειστό.

Αυτή ήταν μία νίκη που έδειξε ότι το Τρικαλινό συγκρότημα διαθέτει πολύ ταλέντο και γίνεται εξαιρετική δουλειά, καθώς οι Σοφάδες είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ και ιδιαίτερα ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η πλειοψηφία των παικτών που απαρτίζουν τη φετινή Φαλώρεια είναι εκείνοι που πέρυσι οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του Εφηβικού πρωταθλήματος Θεσσαλία.

Και σίγουρα δε θα εκπλαγούμε εάν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος δούμε κι άλλες μεγάλες νίκες όπως αυτή της Κυριακής, αφού όπως γράψαμε και πιο πάνω οι δυνατότητες υπάρχουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της νίκης της Φαλώρειας επί των πανίσχυρων Σοφάδων: