Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 01:20 από

Με τραπέζι γιόρτασαν το σπουδαίο διπλό στη Νέα Ιωνία οι Ικαροι(ΦΩΤΟ)

Το σπουδαίο διπλό της Κυριακής κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά και γενικότερα τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας, είχαν ως αποτέλεσμα η διοίκηση να παραθέσει απόψε τραπέζι σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Τρίτης στην ψησταριά τα "Μεζεκλίκια" και άπαντες έδωσαν το παρών, σε μία όμορφη βραδιά, όπου φάνηκε ότι το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα υπάρχει τόσο εντός παρκέ, όσο και έξω από αυτό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Σκρέτας, σε μεγάλα κέφια, έκανε ειδική αναφορά σε όλους τους παρευρισκόμενους, εξάροντας την προσφορά του καθενός ξεχωριστά.

Παράλληλα, έκανε τις απαραίτητες εξαγγελίες για τη συνέχεια, ντοπάροντας τους παίκτες και τάζοντας σημαντικά πριμ, σε περίπτωση νίκης στα επόμενα, εξίσου δύσκολα παιχνίδια.

Μάλιστα, απαίτησε από το Μέξη να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στο επερχόμενο ντέρμπι με το Φίλιππο Βέροιας, λέγοντάς του ότι αν το καταφέρει θα υπάρξει και η ανάλογη ανταμοιβή από τον ίδιο.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μητσιάδης εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες των παικτών του και συγκρατημένα αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, ενώ οι παίκτες από την πλευρά τους, υποστήριξαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει αρχικά το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και εν συνεχεία να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται.

Την τιμητική του είχε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Φούντας, καθώς σήμερα είχε τα γενέθλιά του και για το λόγο αυτό έκοψε τούρτα, για να δεχτεί τις ευχές από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τον πρόεδρο.

Μάλιστα, η πιο έξυπνη ευχή που ακούστηκε ζητούσε από τον κάπταιν σε κάθε αγώνα να σημειώνει τόσους πόντους, όσους και τα χρόνια που έκλεισε.

'Ολα τα παραπάνω, με τους παρευρισκόμενους παράλληλα να απολαμβάνουν τους νόστιμους μεζέδες και άφθονο κρασάκι, κάτι που επέβαλλε η περίσταση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το αποψινό τραπέζι των Ικάρων: