Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 07:38 από

"Αναμορφωτής της Καβάλας ο Γιάννης Τζήμας"

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την Καβάλα, που μετά από τον αναπόφευκτο υποβιβασμό της στην Α2, θέλει την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια

Το ξεκίνημα έμοιαζε… εφιαλτικό, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές σημειώθηκαν τρεις ήττες από Φίλιππο Βέροιας, ΑΕΚ και ΟΦΗ. Μετά από το ροζ φύλλο κόντρα στο Παγκράτι, ο Θωμάς Νίκου αποτέλεσε παρελθόν και αντικαταστάθηκε από τον «μπαρουτοκαπνισμένο» στην Α2, Γιάννη Τζήμα.

Η έλευση του Θεσσαλού προπονητή έχει αλλάξει τα πάντα, καθώς αποτελεί τον αναμορφωτή της ένωσης, όμως θα πρέπει να γίνουν… πράγματα και θαύματα από τους κυανόλευκους για να μπουν στην προνομιούχα δυάδα. Το «στραβοπάτημα» στο Ιβανώφειο έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Μακεδόνων, που πάλεψαν σαν λιοντάρια στη Ζωφριά, αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε από την ΑΕΚ.

Πλέον, έχει μια σειρά επικίνδυνων αποστολών και πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν οι συνδιεκδικητές τους. Το προσεχές Σάββατο δοκιμάζεται στο ΜΕΤΣ απέναντι στο εξαιρετικά φορμαρισμένο Παγκράτι και η ήττα «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», ενώ στη συνέχεια θα ψάξει το μεγάλο μπαμ στο Ψυχικό.

Αν περάσει αλώβητη απ” αυτές τις δύο έδρες στη συνέχεια θα έχει Λαγκαδά, Σέρρες και αν επιβιώσει και από εκεί θα τα παίξει… όλα για όλα την προτελευταία αγωνιστική στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο, έχοντας σαν όπλο το +22 του πρώτου αγώνα. Αλλά αν δεν βρίσκεται πάνω από το συγκρότημα του Βασίλη Νιπεργιάλη μέχρι τότε δεν θα αρκεί μια ήττα με μικρή διαφορά και το ροζ φύλλο θα είναι απαραίτητο. Ίδωμεν…

Superbasket.gr