Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 11:27 από

Σφαιρόπουλος:Καταφέραμε να περιορίσουμε την ευστοχία των Τρικάλων στα τρίποντα

Τον Γιάννη Αθηναίου ξεχώρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολιάζοντας την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων

«Σημαντική νίκη για εμάς, παίξαμε καλό μπάσκετ, παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Τα Τρίκαλα στην έδρα τους έχουν καλή παραγωγικότητα, εμείς είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα, στις νίκες που είχαν κάνει τα Τρίκαλα είχαν 44% στα τρίποντα, εμείς το περιορίσαμε αυτό, πήραμε μια ικανοποιητική διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος. Πήραμε μια νίκη έχοντας περιθώριο να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Συνέχισε μιλώντας για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος έχει διάταση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και θα εξεταστεί με την επιστροφή της αποστολής στον Πειραιά: «Είχαμε και το απρόοπτο με τον Μάντζαρη στο ζέσταμα που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και τον προφυλάξαμε. Ξεκουράσαμε τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη και όσοι αγωνίστηκαν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ακολούθησαν το πλάνο μας».

Εν τέλει ξεχώρισε τον Αθηναίου: «Δεν μιλάω εύκολα για κάποιον παίκτη ξεχωριστά, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Γιάννη Αθηναίου. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Και αμυντικά και επιθετικά. Το έχω πει πάρα πολλές φορές πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες και πρέπει όλοι τους να είναι έτοιμοι πάντα και ο Γιάννης σήμερα ήταν απόλυτα έτοιμος. Θέλω να ευχαριστήσω τα Τρίκαλα για τη φιλοξενία και όλη την καλή διάθεση που έδειξαν απέναντι μας και χθες και σήμερα».